Miért a BankSelect? | BankSelect

Személyre szóló ajánlat egyenesen a bankfiókból 1 munkanapon belül!


Milyen lakáshitel banki ajánlatokat kérni?

Pontosan tudjuk, hogy a megfelelő lakáshitel kiválasztása nagyon fontos és még inkább körülményes feladat. Azt is tudjuk, hogy minden egyes bankfiókba személyesen elmenni, sorba állni és ajánlatot kérni gyakorlatilag lehetetlen vállalkozás. Emellé jön még, hogy az interneten fellelhető kalkulátorok nem pontosak, a bankfiókban jellemzően nem azt kapja az érdeklődő, amit a kalkulátorok által előzetesen kinézett magának: hanem sokkal rosszabbat.

Mire figyeljünk oda?

A megfelelő lakáshitel keresésekor célszerű minél több banki ajánlatot megismernünk, mert akár milliós nagyságrendű különbség is lehet az egyes ajánlatok között. Ebből adódóan pontosan tudnunk kell választani a rendelkezésre álló banki lehetőségek közül.

Miben segít a BankSelect?

A szükséges adatok megadása után a bankfiókoktól tényleges, személyre szóló ajánlatokat szerzünk be az Ön részére 1 munkanapon belül. A szolgáltatásunk igénybevétele után már pontosan tudni fogja, hogy melyik bankfiókba érdemes bemennie a lakáshitel ajánlata miatt, sőt még az időpont egyeztetésben is segítünk, hogy ne kelljen órákig sorban állnia.


Cégadatok:

Kapcsolat: ugyfelszolgalat@bankselect.hu

Grantis BankSelect Kft.
1061 Budapest
Paulay Ede utca 65 fszt