Rólunk | BankSelect

Mi tudjuk, hogy a megfelelő lakáshitel kiválasztása nagyon fontos és körülményes feladat: Célszerű minél több banki ajánlatot megismerni, mert akár milliós nagyságrendű különsbég is lehet az egyes ajánlatok között.
Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy minden egyes bankfiókba elmenni és sorba állni és ajánlatot kérni gyakorlatilag lehetetlen vállalkozás. És azt is tudjuk, hogy az interneten fellelhető kalkulátorok nem pontosak, a bankfiókban jellemzően nem azt kapja az érdeklődő, amit a neten kinézett magának - hanem sokkal rosszabbat.

Mi ebben segítünk: a szükséges adatok megadása után a bankfiókok tényleges, személyre szóló ajánlatot adnak 1 munkanapon belül. Így már pontosan tudni fogod, hogy mely bankfiókba érdemes bemenni, sőt időpont egyeztetésben is segítünk, hogy ne kelljen órákig sorban állni! Személyre szóló ajánlat egyenesen a bankfiókból - 1 munkanapon belül!

 

Cégadatok:

Grantis BankSelect Kft.
1061 Budapest
Paulay Ede utca 65.

Telefonszám: +36 1 585 85 60

Adószám: 24792549-2-07

 

A Társaság felügyeleti szerve a Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB), amelynek címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39., levelezési címe: 1535 Budapest, 114. Pf. 777., honlap címe: www.mnb.hu.

A Társaság felügyeleti nyilvántartása a Magyar Nemzeti Bank honlapján az alábbi link alapján érhető el:

www.mnb.hu
Felügyelet főmenüpont, Engedélyezés és intézményfelügyelés/Piaci szereplők keresése/Általános kereső,

http://alk.mnb.hu/bal_menu/piaci_szereplok/kereso/kereses